Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 
Η λύση μας Η πλάκα μπορεί να ξεκινήσει να σχηματίζεται στα δόντια 4 με 12 ώρες μετά το βούρτσισμα, για αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τα βουρτσίζετε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα και να χρησιμοποιείτε νήμα καθημερινά. Το βούρτσισμα των δοντιών, όμως, δεν είναι αρκετό από μόνο του.
Η πλάκα είναι ένα κολλώδες, άχρωμο στρώμα από βακτήρια, που σχηματίζεται διαρκώς στην επιφάνεια των δοντιών. Ξέρετε πώς να αποτρέψετε τον σχηματισμό της?
Τι είναι το πρόβλημα. Η πλάκα είναι ένα κολλώδες, άχρωμο στρώμα από βακτήρια, που σχηματίζεται διαρκώς στην επιφάνεια των δοντιών.
Πώς προκύπτει. Ο σχηματισμός πλάκας εγκλωβίζει τις κηλίδες πάνω στα δόντια, ενώ αποτελεί τον βασικό λόγο για τα προβλήματα στα ούλα. Ξεκινά να σχηματίζεται στα δόντια 4 με 12 ώρες μετά το βούρτσισμα, για αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τα βουρτσίζετε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα και να χρησιμοποιείτε νήμα καθημερινά.
Ποια είναι η λύση και πώς λειτουργεί. Για να αποφύγετε τον σχηματισμό της πλάκας, φροντίστε να χρησιμοποιείτε νήμα μία φορά την ημέρα και να βουρτσίζετε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με οδοντόκρεμα με fluoride κατά της πλάκας. Να χρησιμοποιείτε οδοντόβουρτσα καλής ποιότητας με χιαστί ίνες, που συμβάλλουν στην απομάκρυνση της πλάκας έως και 90% και να θυμάστε να την αλλάζετε κάθε τρεις μήνες ή όποτε οι ίνες δείχνουν φθαρμένες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε ένα στοματικό διάλυμα με αντιβακτηριδιακούς παράγοντες (όπως το CPC) που προστατεύει από την πλάκα και τα προβλήματα στα ούλα.

Επιλέξτε τα προϊόντα σας

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα