Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 
Η λύση μας Το Fluoride αποτρέπει τη δημιουργία κοιλοτήτων στα δόντια επιβραδύνοντας τη φθορά του σμάλτου και επιταχύνοντας τη διαδικασία επαναφοράς των μεταλλικών αλάτων.
Οι κοιλότητες είναι τρύπες στα δόντια που προκύπτουν από την επίθεση οξέων. Αρχικά εμφανίζονται στο σμάλτο των δοντιών, αλλά μπορούν να επεκταθούν στο μαλακότερο εσωτερικό στρώμα του δοντιού! Υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε?
Τι είναι το πρόβλημα. Σύντομη περιγραφή. Αισθάνεστε πόνο ή μούδιασμα στα δόντια, ειδικά όταν τρώτε γλυκά, ζεστές ή κρύες τροφές; Το βούρτσισμα και το νήμα σάς κάνουν μερικές φορές να ανατριχιάζετε; Μπορεί να υποφέρετε από ευαίσθητα δόντια - και δεν είστε οι μόνοι: 1 στους 5 ενήλικες έχει ευαισθησία στα δόντια.
Πώς προκύπτει. Οι οδοντικές κοιλότητες δημιουργούνται από την τερηδόνα, που προκύπτει από τροφές με υδατάνθρακες που παγιδεύονται μεταξύ των δοντιών και δεν αφαιρούνται πλήρως με το βούρτσισμα ή με το νήμα. Τα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας επιτίθενται σε αυτές τις τροφές, δημιουργώντας όξινα υποπροϊόντα που καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών.
Ποια είναι η λύση και πώς λειτουργεί. Το Fluoride, το οποίο βρίσκεται στα περισσότερα πόσιμα, σε κάποια στοματικά διαλύματα και σε οδοντόκρεμες, αποτρέπει τον σχηματισμό οδοντικών κοιλοτήτων, επιβραδύνοντας τη φθορά του σμάλτου και επιταχύνοντας τη διαδικασία επαναφοράς των μεταλλικών αλάτων. Το νέο σμάλτο που δημιουργείται είναι σκληρό και ανθεκτικό στα οξέα.

Επιλέξτε τα προϊόντα σας

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα